Yksityisyyden suoja

Yksityisyyden suoja

Tässä käytännössä kuvataan yksityisyyden suojan toteutuminen sekä henkilötietolain (523/1999) 10§ rekisteriseloste Henkilötietojen luovuttaminen Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei se tapahdu viranomaisen määräyksestä tai asiakkaan nimenomaisesta pyynnöstä.

Evästeet

Teknisistä syistä osa toimenpiteistä vaatii evästeiden käytön. Sivustoa voi kuitenkin selata, vaikka evästeet olisi poistettu käytöstä. Sivustolla käytetään evästeitä ostoskorin toiminnan vuoksi, käyttäjän kirjautumiseen ja hakutulosten parantamiseen. Verkkosivujen kehityskumppanimme saattavat käyttää omia evästeitä sivuston käytön, käytettävyyden ja ongelmien havaitsemiseen. Markkinointikumppanimme voivat hyödyntää evästeitä mainonnan kohdistamiseksi käyttäjälle nimettömästi. Kumppanien evästeitä ei voi yhdistää asiakas- tai henkilötietoihin.

Yhteystiedot

Verkkokaupan palvelukeskus. Puh 029 007 4040. info@verkkokaupanpalvelukeskus.net Mäkikatu 2, 78250 Varkaus

Voit ottaa yhteyttä tarkistaaksesi henkilötietosi, korjataksesi niitä tai poistaaksesi ne postitse allekirjoitetulla pyynnöllä tai etukäteen sovitussa tapaamisessa yllä mainitussa osoitteessa. Muun muassa sähköpostilla tai puhelimella henkilötietoja ei voi valitettavasti kysyä tai tarkistaa, koska henkilöllisyys on varmistettava. Muistathan ottaa henkilötodistuksen mukaan tapaamiseen. Yritystiedot voit tarkistaa ja korjata. Kirjanpitolain vaatimuksesta yritys- ja laskutustietoja ei voida poistaa ko. tietolähteistä, mutta markkinointi voidaan kieltää, ja poistaa tiedot markkinointirekisteristä. Rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä

Suomen Verkkokaupan Palvelukeskus Mäkikatu 2 78250 Varkaus

Rekisterin nimi

Asiakas- ja käyttäjärekisteri

Tietojen käyttötarkoitus

Tilausten käsittely ja hoito, laskutus, asiakassuhteen hoito, tiedonvälitys, markkinointi. Asiakas voi kieltää markkinoinnin, ja pyytää henkilötietojen poistamista.

Tiedot

Rekisteri sisältää tiedon verkkokaupan käyttäjistä. Rekisteriin tallennetaan henkilön nimi, syntymäaika, toimitusosoite, laskutusosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä yrityksen nimi ja y-tunnus. Luottamuksellisuus ja suojaus Rekisteriin on pääsy vain työtehtäviä hoitavilla henkilöillä. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterissä olevia tietoja ei luovuteta puhelimitse tai sähköpostitse tietoturvan takaamiseksi. Voit ottaa yhteyttä tarkistaaksesi henkilötietosi, korjataksesi niitä tai poistaaksesi ne postitse tai etukäteen sovitussa tapaamisessa. Muun muassa sähköpostilla tai puhelimella henkilötietoja ei voi valitettavasti kysyä tai tarkistaa, koska henkilöllisyys on varmistettava. Rekisteröityneellä on oikeus kieltää luovuttamasta tietojaan suoramarkkinointitarkoituksiin.


 

Privacy Policy

 

This policy describes how personal information and identification is used on this site. This document also describes the file according to Data Act FI-523/1999 section 10.

Non-Disclosure

We will not disclose personal information unless mandated by the law or by the explisit request by the customer.

Cookies

Some cookies are required for technical reasons. The site is, however, usable even with cookies disabled. Cookies must be used for login, shopping cart and check-out. Our analytics partners can place their own cookies for statistical and development purposes. Our advertising partners can place their cookies on so that we can understand what you are interested in and deliver relevant ads. The techniques our partners us edo not collect personal information.

Contact information

Verkkokaupan palvelukeskus. Puh 029 007 4040. info@verkkokaupanpalvelukeskus.net Mäkikatu 2, 78250 Varkaus You can book an appointment or send us a signed letter, in case you would like to check or modift your personal information. Unfortunately, we cannot send personal details, for example, through e-mail or the phone, because we are required to check the identity.

Description of the file

Controller

Suomen Verkkokaupan Palvelukeskus Mäkikatu 2 78250 Varkaus

Name of the register

User and customer register

The purpose for the use of a register

Fulfillment of orders and other requests, billing, customer relations, marketing.

Content of the register

The file has information on the registered users of the web site, possibly including name, date of birth, delivery address, invoicing address, telephone, email and company name and VAT code.

Protection of the file

The file can be accessed by personnel of the controller. Personal information is not released to a third pary, unless mandated by the law or on request of the registered. Information cannot be given through phone or email, as the identity cannot the checked.

Loading