Tietokoneen suojat ja salkut

Pyörillä, musta Smart traveller Tietokone vetolaukku
306,28 €  

Pyörillä, musta Smart traveller Tietokone vetolaukku

Kevyt ja kestävä polyesteri tietokone vetolaukku pyörillä. Näppärä laukku ja sopii esimerkiksi työnsä puolesta paljon matkustaville. Kaksi tilavaa sisäosastoa ja yksi pienempi etuosasto miellyttävään päivittäiseen käyttöön. Mahdollistaa selkeän jaon työpapereiden ja henkilökohtaisten tavaroiden kesken. Pehmeästi pyörivä kahden pyörän järjestelmä, kaksinkertainen putkikahva, tyylikäs kädensija tai kiinnitys lentokenttäkärryihin. Etuosasto mahdollistaa nopean pääsyn älypuhelimeen, passiin, kyniin ja käyntikortteihin. 19 taskua, sisältää nopea pääsyisen etutaskun tabletille tai ebook lukijalle. Sisältää myös avaimenperän, pesulapussin ja läpinäkyvän suojan vaatteille. Tilava läpinäkyvä tasku adapterille ja johdoille sekä pehmustettu tasku pehmeällä fleece vuorauksella tabletin näytön ja pinnan suojaksi. Mitat: 370 x 430 x 200 mm.
Tietokonelaukku tablet smart
60,76 €  

Tietokonelaukku tablet smart

Laadukas ja kevyt tietokonelaukku yhdellä sisäosastolla ja pienemmällä etuosastolla. Laukussa hienostunut ja tyylikäs design vetoketjukiinnityksellä ja mattapintaisilla metallisoljilla. Kantamiseen säädettävä olkahihna. Kevyt ja kestävä polyesteri miellyttävään päivittäiseen käyttöön, etuosasto mahdollistaa nopean pääsyn älypuhelimeen, passiin, kyniin ja käyntikortteihin. 10 taskua, sisältää nopeapääsyisen etutaskun puhdistusliinalla. Sisältää myös avaimenperän. Kätevä läpinäkyvä tasku johdoille ja pientarvikkeille sekä pehmustettu taulutietokonetasku pehmeällä fleece sisuksella suojaamaan laitteen näyttöä ja pintaa. Mitat: 280 x 230 x 50 mm
Acer Timeline laukku 14 tuumaa
29,76 €  
15.6" Logitech Targus Tar300 Tietokonesalkku
28,19 €  

15.6" Logitech Targus Tar300 Tietokonesalkku

Pehmustettu laukku kannettavalle tietokoneelle, max 15,6". Mitat 40 x 33 x 10 cm. Paino 0,6 kg.
15.6" Targus City Smart Harmaa Tietokonesalkku
37,66 €  

15.6" Targus City Smart Harmaa Tietokonesalkku

Targus City Smart on tyylikäs ja kevyt laukku kannettavalle Tietokoneelle.Irrotettava olkahihna,edessä 2 vetoketjullista taskua ja takana iso tasku tarrakiinnityksellä. Vetoketjusuljenta. Materiaali vettähylkivää polyuretaania. Laukkuun mahtuu 15.6" kokoinen kannettava(koneen maksimikoko 37.4x26x3.8 cm). Laukun koko 39x36x5 cm, paino 240 g. Saatavana myös mustana (tuotenro 373007)
15.6" Targus Lomax Musta Tietokonesalkku
73,16 €  

15.6" Targus Lomax Musta Tietokonesalkku

Targus Lomax on kevyt, kapea ja tyylikäs tietokonelaukku, jonka voi myös kiinnittää takana olevan hihnan avulla vetolaukkuun. Laukun etuosassa on yksi iso ja 2 pienempää vetoketjullista taskua ja takana laukunlevyinen tasku tarrasuljennalla. Pehmustetussa sisäosassa on 3 erillistä osastoa. Materiaali on polyesteriä/polyuretaania. Sisävuori on tyylikästä raitakuviota. Laukussa on irrotettava olkahihna. Laukkuun mahtuu 15.6" kannettava (koneen maksimikoko 37.4x26x3.8 cm). Laukun koko on 40x30x10 cm, paino 910 g.
15.6" Targus Roveloution Tietokonesalkku
147,56 €  

15.6" Targus Roveloution Tietokonesalkku

Targus Revolution on laadukas ja kätevän kokoinen tietokonelaukku, joka on samalla lentolaukku! Targus Revolution on varustettu pyörillä ja teleskooppikahvalla. Se on sopivan kokoinen myös ns. halpalentoyhtiöiden matkustamoon (tarkista aina mitat lentoyhtiöltäsi). Laukun etuosassa on vetoketjullinen tasku lisävarusteille, muistitikuille, käyntikorteille, kynille jne. Erillinen osasto tietokoneelle ja iso osasto vaatteille. Laukun sivussa on ikkunallinen tasku esim. puhelimelle. Materiaali on kestävää nailonia. Laukkuun mahtuu 15.6" (koneen maksimikoko 38.5x.3.2x26.5 cm). Laukun koko on 43x40x20 cm, paino 3.4 kg. Katso videoesittely:
Tietokonesuoja
569,16 €  

Tietokonesuoja

Tietokonekaappi sisäisellä ilmanvaihdolla. Kaappi toimitetaan litteässä paketissa taloudellisista ja ympäristöystävällisistä syistä. Kaappi suojaa lialta ja pölyltä. Kaappi myös suojaa hyvin luvattomilta käyttäjiltä ja mekaanisilta vaurioilta. Sopiva näytöille 19 tuumaan asti. Suojuksen koko: korkeus 1730 mm, syvyys 545 mm ja leveys 645 mm. Paino 50 kg.
Tablet, 10.0", musta Smart traveller Tietokonesuoja
26,95 €  

Tablet, 10.0", musta Smart traveller Tietokonesuoja

Hienostunut Leitz Complete kotelo vihreällä sisäosalla ja tyylikkäällä mustalla ulkopinnalla. Yleiskotelo suojaa 10" taulutietokoneen ja mobiililaitteen. Erillinen tasku lisälaitteiden ja - tarvikkeiden kuljettamiseen. Kotelon muoto mahdollistaa suoran linkin laitteen ja vara-akun lataamiselle myös matkalla. Kevyt ja kestävä polyesteri kotelo metallisella vetoketjulla taulutietokoneen suojaukseen. Taulutietokonetasku vuorattu pehmeällä fleecillä suojaamaan laitteen näyttöä ja pintaa. 5 taskua, sisältää nopeapääsyisen etutaskun, jossa paikat älypuhelimelle, akulle ja muille tarvikkeille. Leveä kotelon aukaisu helpottaa tabletin ja USB-kaapelin yhdistämistä verkkovirtaan. Lataa laitteet myös matkalla käyttäen kaapelia ja Leitz Complete USB-laturia 6413 (ei sis.). Mitat: 220 x 290 x 20 mm

Loading